Chocoladeletterfabriek

/Chocoladeletterfabriek
Chocoladeletterfabriek 2020-11-16T15:43:13+00:00

Ontmoet de Sint op 1,5 meter & maak je eigen Chocoladeletter!

In de Beatrixstraat 86 heeft Sint dé Chocoladeletterfabriek van Den Helder. Iedere dag maken de chocoladepieten daar de lekkerste chocoladeletters. En ze hebben jouw hulp hard nodig!

De chocoladeletters zijn niet aan te slepen! Maak daarom je mooiste chocoladeletter zelf in de chocoladeletterfabriek met hulp van onze chocolatier en natuurlijk van Sinterklaas (op 1,5 meter afstand).

Klik hier om je aan te melden voor de Chocoladeletterfabriek
Ga naar onze Sinterklaasproducten

Let op:

– Geef bij het inschrijven de naam van het kind of de namen van de kinderen duidelijk aan
– Toegang is alleen geldig wanneer u het gekochte ticket met naam of namen van het kind of de kinderen erop bij binnenkomst kunt laten zien.
– Er mogen alléén kinderen de chocoladeletterfabriek betreden, helaas geen begeleider(s). Zo kunnen wij de veilige 1,5 meter waarborgen.
– Achter de winkel van Bakkerij Dunselman aan de Beatrixstraat (naast de winkel van Karsten) zijn opstelvakken op de straat afgezet waar de kinderen en hun begeleider kunnen wachten. Je naam wordt omgeroepen en onder begeleiding van een medewerker van Dunselman ga je naar binnen.
– De begeleider(s) wacht op het kind in het vak aan de achterzijde van de bakkerij, aan de achterzijde van het Thais restaurant PowngTong en Subway.
– Je mag je een mooie chocoladeletter versieren, dit duurt maximaal 15 minuten.
– We maken een foto van jou en Sint met jouw chocoladeletter. De foto is achteraf via een speciale link te downloaden.