Origineel Helders 2019-07-02T19:43:03+00:00

Bakkerij Dunselman presenteert: Origineel Helders.

Drie heerlijke Dunselman lekkernijen in een unieke verpakking! Heerlijk voor thuis, maar ook leuk als typisch Helders cadeau of relatiegeschenk!

Bakkerij Dunselman introduceert het lekkerste souvenir van Den Helder. Het betreft hier drie Origineel Helderse producten die het familiebedrijf al meer dan 157 jaar bakt volgens familierecept. De Helderse Broeder is een rond krentenbrood gevuld met kaneelamandelspijs. De Helderse Boterharinkjes zijn brosse kruidige roomboterkoekjes in de vorm van een visje. Helderse Taai is een snijtaai met een zachte anijssmaak.

Deze authentieke lekkernijen krijgen vanaf nu ook een unieke verpakking. De verpakking is volledig ontworpen vanuit het schilderij “mijn Nieuwediep” van de Helderse kunstenares Marieke Dunselman, tevens mede-eigenaar van Bakkerij Dunselman.

Marieke schildert al vele jaren. Toen zij vorig jaar dit schilderij aan Peter liet zien wist hij zeker dat de cirkel rond was. Hij liep namelijk al een tijdje na te denken over een unieke en originele verpakking voor zijn Origineel Helders assortiment. En zo zijn die werelden bij elkaar gekomen. Het schilderij is een beeld van de kust bij Huisduinen met de dijk en vuurtoren de Lange Jaap vanuit zee bekeken.